Skip to content

Bestel hem nu: "De Sacksioni Methode"

1 augustus 2007

De Sacksioni Methode

Met zijn unieke fingerstyle gitaarmethode die onlangs is verschenen, heeft gitarist Harry Sacksioni 40 jaar ervaring en meesterschap weten vast te leggen. In deze methode geeft Harry inzicht in al zijn technieken, beginnend bij de basis.
In bijna 400 pagina’s werkt hij uiteindelijk toe naar zijn meest geavanceerde technieken uit een groot aantal van zijn composities waaronder The Killy Killysong, Eclips, Iers Feest, Freighttrain, Masai Mara, Walk Over, Jessa en natuurlijk zijn fabuleuze bewerking van Steve Wonder’s I Wish.

Alle onderdelen van zijn composities worden door Sacksioni minutieus ontrafeld en vormen zo de bouwstenen voor de ontwikkeling van gevorderde speeltechnieken en disciplines. De meer dan 500 oefeningen en 12 complete composities staan genoteerd in notenschrift, tabulatuur en akkoorddiagrammen en zijn maat voor maat ook terug te vinden op de bijbehorende DVD die door Harry is ingespeeld. De methode is hiermee uitermate geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gitarist. Onderweg staan tevens handige en zeer persoonlijke Tips – inclusief foto’s – over verschillende zaken die direct en indirect met het gitaarspelen te maken hebben.
In een extra hoofdstuk deelt Harry zijn beschouwingen als beroepsgitarist onder de titel: ‘Beroepsgitarist? – Talent & Lef’. Extra: De volledige partituren van De Tweeling (Twins) en The Fast Finger Boogie.

Bestellen
De Sacksioni Methode is te bestellen via de webshop. Muziekwinkels, muziekscholen en conservatoria wordt gevraagd voor informatie en bestellingen contact op te nemen met Katowee Holland.

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM