Skip to content

De Sacksioni Methode

22 december 2007

De Sacksioni Methode

Het succes van De Sacksioni Methode is inmiddels overweldigend. Voor zover ons bekend is het niet eerder voorgekomen dat een volledige gitaarmethode binnen zo’n korte periode na uitkomst al in een tweede druk is verschenen en waarvan zelfs de derde druk nu al weer wordt voorbereid.
Harry is er zeer verguld mee: ‘Nu dit gebeurt besef ik pas echt goed hoe groot de wens onder veel gitaarliefhebbers is om het fingerstyle spelen te willen leren. Complete gitaarscholen zijn overgegaan op mijn methode. Tijdens de workshops die ik op die scholen geef ervaar ik de enorme gretigheid bij de leerlingen, of ze nu 10, 11 jaar zijn of 40 jaar. In eerste instantie lag het absoluut niet in mijn bedoeling, maar ik ben blij dat ik in die acht jaren van schrijven doorgezet heb om er een volledige methode van te maken. Anders had ik deze euforie waarschijnlijk niet meegemaakt. Ik weet zeker dat er over een aantal jaren een heleboel goed spelende fingerstyle gitaristen zullen rondlopen!’

Bekijk zijn uitleg in ‘De Wereld Draait Door’

Aankomende optredens:
 • 06 dec
WAGENINGEN
 • 07 dec
DRACHTEN
 • 04 jan
VENLO
 • 05 jan
MEPPEL
 • 06 jan
NIJMEGEN