Skip to content

Harry op Radio & TV in oktober

6 oktober 2010

Opium

Vanaf zaterdag 16 oktober is in De Virtuele Vitrine op de site van het radioprogramma Opium een filmpje te zien waar Harry praat over iets ‘waar hij een bijzondere band mee heeft’. Dat ‘iets’ is de Sacksioni Martin gitaar die hij samen met gitaarkenner Eric Witte heeft ontworpen. Deze door de Martin fabrieken gemaakte gitaar heeft zijn hart gestolen vanaf het moment dat hij het instrument in handen had. Op bijna alle nummers van zijn cd Adrenaline bespeelt hij deze gitaar.

Bijlage (RTV Noord Holland)

Ook op 16 oktober is Harry in een telefonisch interview live te horen in het Kunst & Cultuur radioprogramma Bijlage van RTV Noord Holland tussen 11 en 12 uur.

Kunststof

Op zondag 17 oktober a.s. is Harry tussen 17.40 en 18.25 uur te gast in het televisie programma Kunststof dat zich richt op cultuur. Harry zit aan tafel met o.a. choreograaf Hans van Manen en actrice Carine Crutzen (hoofdrol in Majesteit). Buiten een interview over de komende Carré avond, zal Harry ook een nummer spelen van zijn nieuwste cd Adrenaline.

In Gelderland Live

Vanwege de hommage in Carré is Harry op zondagochtend 17 oktober tevens live te gast bij het TV Gelderland praatprogramma In Gelderland Live, dat om 11 uur begint. De herhalingen zijn diezelfde dag om 12.00 uur en maandag om 15.00 uur.

Documentaire hommageconcert op TV Gelderland

Omroep GelderlandDe regionale omroep TV Gelderland gaat van de hommage dag op 19 oktober een documentaire maken. De gehele dag zal Harry samen met zijn familie gefilmd worden. Zijn reis -per trein – naar Amsterdam, interviews, delen uit het hommageconcert en vroegere beelden, zullen de basis vormen van deze documentaire die rond Kerst 2010 uitgezonden gaat worden.
De dag na het hommageconcert zal TV Gelderland in een programma over de achtergronden van het nieuws, al een 6 minuten item over het hommageconcert uitzenden.

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM