Skip to content

Sacksioni Methode met korting

8 maart 2022

De eerste druk van de Sacksioni Methode kwam uit in 2008. Het succes van de Methode is inmiddels overweldigend. De eerste druk was binnen zeer korte tijd uitverkocht en inmiddels is de zesde druk van de Methode uit. Bij elke nieuwe druk van de Methode zijn er wat kleine tekst-correcties doorgevoerd, maar inhoudelijk is er uiteraard niets veranderd. Via de webshop is altijd de laatste druk verkocht.

Onlangs vonden we nog een aantal exemplaren van druk 1 t/m 5 van de Methode. We willen deze graag met 20% korting aanbieden. Bovendien krijg je hierbij de partituren van de nummers Blos, Vensters (hoofdthema) en Uitgespeeld (t.w.v. 12 euro) digitaal toegestuurd. Deze partituren zijn een mooie aanvulling op de technieken die in de Methode behandeld worden.

We kunnen van tevoren niet aangeven welke druk we opsturen, dus beide boeken kunnen van een verschillende druk zijn (dit heeft geen invloed op het gebruik van de boeken). De bijbehorende DVD wordt uiteraard meegestuurd. De partituren worden na aankoop binnen 3 dagen per email verzonden, en zijn via een watermerk voorzien van de identiteit van de koper. Een voorbeeld van de notatie in de partituren vind je hier.

De totaalprijs voor De Sacksioni Methode (druk 1 t/m 5) + 3 partituren is 76 euro (95 euro – 20%) + 7.95 euro verpakkings- en verzendkosten. Je bestelt de Sacksioni Methode in de Harry Sacksioni Webshop.

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM