Skip to content

Inschrijving Sacksioni Methode Weekend 2023 geopend!

14 mei 2023


UPDATE:

Omdat het maximum aantal deelnemers voor het Sacksioni Methode Weekend 2023 is bereikt, is de inschrijving gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven voor de wachtlijst, door dit (gratis) artikel te bestellen in de webshop: https://shop.harrysacksioni.nl/weekend/2023. Mochten er in de aanloop naar het Sacksioni Methode Weekend plaatsen vrijkomen, benaderen we als eerste de mensen op de wachtlijst als vervanging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met weekend@harrysacksioni.nl


Het achtste Sacksioni Methode Weekend zal plaatsvinden op 9 en 10 december 2023 in De Buitenhorst in het Brabantse Schaijk (waar ook het weekend in 2022 gehouden werd). Een verslag van het vorige Sacksioni Methode Weekend vind je hier.

Het Sacksioni Methode Weekend

Tijdens dit weekend heeft iedere gitarist die met fingerstyle spelen en/of met de Sacksioni Methode bezig is, de gelegenheid om twee dagen lang, samen met Harry Sacksioni, intensief aan de slag te gaan.

Het exacte programma wordt later bekend gemaakt, maar er zullen in ieder geval twee volledige composities / arrangementen van Harry behandeld worden. We houden rekening met de verschillende niveaus van de deelnemers. Zowel in de keuze van de nummers als in de opzet van de workshops.

Omdat Harry tijdens deze clinic zowel klassikaal als individueel bezig gaat is dit de ultieme gelegenheid om zaken waar je tegen aanloopt, met hem persoonlijk te bespreken en door te nemen, en bijvoorbeeld de technieken die je niet of niet helemaal beheerst, naar een hoger niveau te tillen. Maar ook als je al ver gevorderd bent, kan Harry je tijdens dit weekend helpen om nog een paar stappen te maken. Hij wordt daarbij – zoals elk jaar – geassisteerd door Dolf de Meijer en Martijn van Boven.

Zaterdagavond is er de mogelijkheid om zelf op te treden; alleen, met anderen of samen met Harry. Het weekend wordt op zondagmiddag afgesloten met de mogelijkheid om vragen te stellen, en uiteraard een speciaal optreden van Harry!

Je verblijft twee dagen (één overnachting) met ca. 40 mensen op de locatie te Schaijk (Noord-Brabant). Het weekend is all inclusive, dus voor eten en drinken wordt gezorgd.

Meer informatie over het Sacksioni Methode weekend vind je op www.harrysacksioni.nl/sacksioni-methode-weekend. Hier vind je onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe ziet het programma er (in grote lijnen) uit?
  • Wat zijn de kosten en wat is bij het weekend inbegrepen?
  • Wat moet ik meenemen?
  • Welk niveau heb ik nodig om mee te doen?

Aankomende optredens:
 • 01 mrt
DEN HELDER
 • 09 mrt
EINDHOVEN
 • 14 mrt
HUIZEN
 • 21 mrt
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
 • 05 apr
OOSTBURG