De Sacksioni Methode

Met zijn unieke fingerstyle gitaarmethode heeft gitarist Harry Sacksioni 40 jaar ervaring en meesterschap weten vast te leggen in een bijna 400 pagina’s tellende uitgave. Beginnend bij de basis werkt hij uiteindelijk toe naar zijn meest geavanceerde technieken uit een groot aantal van zijn composities en arrangementen, waaronder zijn fabuleuze bewerking van Steve Wonder’s I Wish. Alle onderdelen van zijn composities worden door Sacksioni minutieus ontrafeld en vormen zo de bouwstenen voor de ontwikkeling van gevorderde speeltechnieken en disciplines.

(Click here for information in English) English

“De complete fingerstyle methode”

De meer dan 500 oefeningen en 12 complete composities staan genoteerd in notenschrift, tabulatuur en akkoorddiagrammen en zijn maat voor maat ook terug te vinden op de bijbehorende DVD die door Harry is ingespeeld. De methode is hiermee uitermate geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gitarist. Onderweg staan tevens handige en zeer persoonlijke Tips – inclusief foto’s – over verschillende zaken die direct en indirect met het gitaarspelen te maken hebben.

Succes
Het succes van De Sacksioni Methode is inmiddels overweldigend. De eerste druk was binnen zeer korte tijd uitverkocht en inmiddels is de vierde druk van de Methode uit. Harry is er zeer verguld mee: ‘Nu dit gebeurt besef ik pas echt goed hoe groot de wens onder veel gitaarliefhebbers is om fingerstyle te leren spelen. In eerste instantie lag het absoluut niet in mijn bedoeling, maar ik ben blij dat ik in die acht jaren van schrijven doorgezet heb om er een volledige methode van te maken. Complete gitaarscholen zijn overgegaan op mijn methode. Tijdens de workshops die ik op die scholen geef ervaar ik de enorme gretigheid bij de leerlingen, of ze nu 14 of 40 jaar oud zijn. Ik weet zeker dat er over een aantal jaren een heleboel goed spelende fingerstyle gitaristen zullen rondlopen!’

Bestellen
De Sacksioni Methode is te bestellen via de webshop. Muziekwinkels, muziekscholen en conservatoria wordt gevraagd voor informatie en bestellingen contact op te nemen met Katowee Holland.

Harry over de Sacksioni Methode


Inhoudsopgave en voorbeelden

De Sacksioni Methode – Boek 1

De Sacksioni MethodeDe Sacksioni MethodeDe Sacksioni MethodeDe Sacksioni Methode

De Sacksioni Methode – Boek 2

De Sacksioni MethodeDe Sacksioni MethodeDe Sacksioni MethodeDe Sacksioni Methode

De Sacksioni Methode Muziekscholen

Hier vind je een lijst met muziekscholen en gitaarpraktijken die De Sacksioni Methode doceren.

Comments are closed.