Skip to content

Sacksioni Methode Weekend 2014

24 april 2014

SACKSIONI METHODE WEEKEND VOLLEDIG UITVERKOCHT!

SACKSIONI METHODE WEEKEND IN CENTRUM VAN HET LAND

Update: Omdat het maximum aantal deelnemers van het eerste Sacksioni Methode Weekend bereikt is, is de inschrijving gesloten. Je kunt je wel inschrijven voor de wachtlijst. Mensen die op de wachtlijst staan hebben voorrang bij het inschrijven zodra er een tweede Sacksioni Methode Weekend georganiseerd wordt.

Voor het eerst is er de mogelijkheid voor iedere fingerstyle gitarist van 14 – 80 jaar die met de Sacksioni Methode bezig is – of dat misschien van plan is – twee dagen lang, samen met Harry Sacksioni, intensief aan de slag te gaan. Omdat Harry tijdens deze clinic zowel klassikaal als individueel bezig gaat is dit de ultieme gelegenheid om zaken waar je steeds tegen aanloopt, met hem persoonlijk te bespreken en door te nemen, en bijvoorbeeld de technieken die je niet of niet helemaal beheerst, naar een hoger niveau te tillen. Maar ook als je al ver gevorderd bent, kan Harry je tijdens dit weekend helpen om nog een paar stappen te maken. ’s Avonds is er de mogelijkheid om op te treden; alleen of samen met Harry. Uiteraard wordt het weekend afgesloten met een speciaal optreden van Harry!

Je verblijft twee dagen (één overnachting) met ca. 40 mensen op een unieke, historische locatie: een eiland aan de rand van de stad Utrecht! En… het is all inclusive dus voor eten en drinken* wordt gezorgd. Ja, zelfs het beddengoed is aanwezig! Je hoeft dus niets anders mee te nemen dan je gitaar, je overnachting/toiletspullen en – eventueel – de methode.

De Sacksioni Methode is nu 5 jaar uit en is sindsdien de meest geleerde fingerstyle gitaar methode in de Benelux. Voor Harry het ideale moment deze speciale en persoonlijke clinic in het leven te roepen om gitaristen nog een stap verder te helpen.

Dit eerste Sacksioni Methode Weekend zal plaatsvinden op:
zaterdag 20 en zondag 21 december 2014.
Kosten: €295 all inclusive

Er zijn maar 40 plaatsen te vergeven dus wees er snel bij!!!


Aankomende optredens:
 • 21 apr
DRIEL
 • 10 mei
UTRECHT
 • 11 mei
VOORBURG
 • 16 mei
VEENENDAAL
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE