Skip to content

Stichting Heartbeat: Re-Play, Vivian Boelen, Harry Sacksioni en Enny Lacet op HeartGala

25 oktober 2008

“Hartverwarmend is de enig passende omschrijving”. Aan het woord is Björn Tannemaat van de Stichting Heartbeat als hij de vele vrijwilligers en bedrijven opnoemt die hun bijdrage leveren aan het eerste HeartGala. “We zijn verheugd dat het HeartGala in Tiel en omgeving zo enthousiast wordt ontvangen. Zo hebben onder andere Coöperatie Medel en bouwbedrijf De Vree en Sliepen de eerste sponsorpakketten geboekt. We hopen dat nog veel bedrijven dit voorbeeld zullen volgen.” aldus een druk bezette voorzitter van de Stichting Heartbeat.

Bezoekers van het HeartGala gaan 1 december in the Open genieten van een hele reeks top-artiesten. Na Vivian Boelen, ambassadrice van Stichting Heartbeat en gastvrouw van de avond, was Harry Sacksioni een van de eerste artiesten die spontaan zijn medewerking toezegde. Hij zal geheel op zijn eigen virtuoze wijze verschillende nummers uit zijn theatershow spelen. Samen met Enny Lacet zal hij ook het nummer SOS ten gehore brengen, een speciaal nummer, geschreven voor kinderen in nood. Hoewel gitaarvirtuoos Harry Sacksioni dit seizoen in Theater Agnietenhof zijn 40 jarig jubileum zal vieren met zijn programma ‘De Sacksioni Methode’, zijn wij zeer verheugd dat hij er voor gekozen heeft om ook op het HeartGala te komen optreden. Voor dit optreden zal hij een speciale selectie kiezen uit zijn uitgebreide repertoire, aangevuld met splinternieuw werk van zijn laatste CD ADRENALINE. Alwin Burke, Sam de Wit, Henk Waarde, en Mario Raadwijk, ofwel Re-Play, staan borg voor een spetterende slotact van het HeartGala. De organisatie van het HeartGala is er trots op dat een top formatie als Re-Play bereid is gevonden om ook een bijdrage te leveren. Re-Play is ongelofelijk muzikaal en grenzeloos veelzijdig. Op het HeartGala nemen ze u mee door een labyrint van de mooiste muziek, die niet direct voor de hand liggend is voor een mannengroep. Grote zangeressen, zoals Aretha Franklin, Tina Turner en The Supremes, vormen de basis voor dit mini concert met daarin een selectie uit de theatershow ‘Lost in Music’. Deze namen staan garant voor succes en muzikale kwaliteit. Wereldberoemde up-tempo stukken zullen worden afgewisseld met de mooiste ballads en komische intermezzo’s. Het optreden is een brede mix van bekend repertoire, veelgevraagde highlights en eigen hits van Re-Play.

Het HeartGala wordt georganiseerd om fondsen te werven voor Stichting Heartbeat. Deze vanuit Tiel opererende organisatie is in 2006 opgericht om onder andere gezinnen met een hartpatiëntje te ondersteunen. Plezier en ontspanning is wat daarbij telt en dat wordt bereikt door gezinnen een lekker weekje vakantie of een dagje uit te bieden. Dit jaar zijn er al ruim 20 gezinnen met vakantie geweest, is er een autotoertocht en een dag op het circuitpark Zandvoort georganiseerd en hebben ruim 50 gezinnen (250 personen) begin september een heerlijke ontspannen dag beleefd in Kernie’s Familiepark. Volgend jaar gaat de bouw beginnen van de eerste HeartVilla in Zeewolde. Daarnaast spant Stichting Heartbeat zich ook in voor een bredere aanwezigheid van defibrillatoren (AED’s) in het straatbeeld. Tijdens het HeartGala zal er ook een veiling gehouden gaan worden met een aantal unieke kavels.

Een HeartGala arrangement is all inclusive, inclusief drankjes, diner en entertainment. Reserveren kan via de website www.heartgala.nl, telefonisch via 0900-HEARTBEAT of via Ticketservice 0900-3001250 en natuurlijk bij de grotere postkantoren en bekende voorverkoopadressen.

http://www.allegoededoelen.nl/

Aankomende optredens:
 • 06 dec
WAGENINGEN
 • 07 dec
DRACHTEN
 • 04 jan
VENLO
 • 05 jan
MEPPEL
 • 06 jan
NIJMEGEN