Skip to content

Stichting Stoute Schoenen

1 januari 1900

Harry is betrokken bij een aantal goede doelen. Hij is tevens ambassadeur van Stichting Stoute Schoenen, gespecialiseerd in het aanbieden van zorg op maat voor autistische kinderen en voor kinderen met een aan autisme verwante stoornis.

Stichting Stoute Schoenen (Ambassadeur)

Stichting Stoute Schoenen is gevestigd in een vrijstaande villa op het bosrijke terrein van Berg & Bosch, nabij Bilthoven en is gespecialiseerd in het aanbieden van zorg op maat voor autistische kinderen en kinderen met een aan autisme verwante stoornis.

Gitarist, componist en tekstschrijver Harry Sacksioni leeft en ademt muziek. Muziek is zijn taal. Wat hij ervaart en beleeft zet hij, bijna als vanzelf, om in muziek. En met die taal weet hij velen te bereiken. Want de taal van de muziek is universeel.

Kinderen met autisme of een aan autisme verwante stoornis, hebben vaak moeite met het onder woorden brengen van hun gedachten en emoties. Muziek is echter de taal van het hart en die wordt door alle kinderen verstaan. Muziek luisteren en muziek maken is voor veel autistiche kinderen een fijne manier om zich te uiten en/of om juist rustig te worden.

Harry Sacksioni heeft zich aan deze stichting verbonden en wil op deze manier autisme onder de aandacht brengt bij een breder publiek. Op zijn CD Adrenaline staat het nummer Stoute Schoenen, wat het verband tussen Harry en onze Stichting nog bevestigt.

Aankomende optredens:
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN
 • 29 okt
DELFT
 • 01 nov
SCHIEDAM