Skip to content

Speellijst Harry Sacksioni

1 januari 1900

The Story Tellers – Gitaarhelden!

De allergrootste gitaarhelden van de wereld, met o.a. Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni, Maarten Peters..

Samen met multi-instrumentalist Hubert Heeringa en elektrisch gitarist Mark Bogert brengen deze muzikanten een bijzondere voorstelling met zowel muziek als ook verhalen over hun gitaarhelden. De combinatie van deze muziek, prachtige verhalen en sfeervolle beelden is een perfecte mix van en over de talloze wereldberoemde gitaarhelden die de muziekwereld hebben beïnvloed en miljoenen mensen hebben geraakt met hun gitaarspel, teksten en muziek. Want wie kent niet de legendarische intro’s, gitaarsolo’s en wereldhits van o.a. Eric Clapton, Keith Richards, Brian May, Mark Knopfler, Carlos Santana, David Gilmour, Neill Young, James Taylor, Paul Simon, Leonard Cohen, Paul McCartney, George Harrison, John Lennon, Slash, Jimmy Page, JJ Cale, Eddie van Halen, BB King en Jimi Hendrix.

LOVE OF MY LIFE – Harry Sacksioni solo

LOVE OF MY LIFE is de titel van Harry Sacksioni’s nieuwste CD, waarvan de nummers de basis vormen voor dit solo-optreden. Je zou het kunnen zien als een ode aan het instrument dat hem zoveel heeft gebracht: de gitaar.

Buiten dat hij er virtuoos op speelt, is het in zijn leven zijn allergrootste liefde, mede omdat hij via de composities die hij op/met zijn verschillende gitaren schrijft, een scala aan gevoelens en originele inzichten in het leven weet te roepen: zowel op de akoestische- als de elektrische gitaar. En uiteraard zal ook tijdens dit optreden een aantal Sacksioni klassiekers niet ontbreken!

Met zijn indrukwekkende gitaartechniek, tezamen met zijn persoonlijke verhalen en zijn relativerende humor, weet Harry al vijf decennia lang, in zijn eigen land en een groot aantal andere landen, het publiek aan zich te binden.

Harry Sacksioni is niet voor niets dit jaar voor het 14de jaar op rij (!), verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Geen beter moment dus om de ‘love of his life’, in al haar glorie met u te delen!

Aankomende optredens:

(Klik hier voor de volledige tourlijst, incl. optredens in het verleden)

juni 2024
 • 08 jun (17.00)Harry Sacksioni - 50 jaar On Stage (Solo)GROOTSCHERMER Museum Nic Jonk
augustus 2024
 • 11 aug (14:30)Harry Sacksioni - 50 jaar On Stage (Solo)ROOSENDAAL De Kring (buitenoptreden)Inclusief een voorproefje van de nieuwe CD Love of my Life!

Start The Story Tellers – Gitaarhelden!

oktober 2024
 • 26 okt (20:00)The Story Tellers - Gitaarhelden!IJSSELSTEIN Fulcotheater
november 2024
 • 07 nov (20:15)The Story Tellers - Gitaarhelden!NOORDWIJK De Muze
 • 08 nov (20:15)The Story Tellers - Gitaarhelden!HOOFDDORP C.
 • 09 nov (20:00)The Story Tellers - Gitaarhelden!DRACHTEN De Lawei
 • 14 nov (20:15)The Story Tellers - Gitaarhelden!SNEEK Theater Sneek
december 2024
 • 20 dec (20:15)The Story Tellers - Gitaarhelden!WAGENINGEN Junushoff

Start solo programma Love of my Life

februari 2025
 • 22 feb (20:15)Love of my life (Solo)MEDEMBLIK  BON-Theater
maart 2025
april 2025
 • 03 apr (20:00)Love of my life (Solo)IJSSELSTEIN Fulcotheater
 • 24 apr (20:30)Love of my life (Solo)ZOETERMEER  Stadstheater
mei 2025
 • 09 mei (20:15)Love of my life (Solo)BLARICUM Het Theater

Harry Sacksioni – 50 jaar On Stage – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…


The Gretsch

Vijftig jaar geleden werd deze beauty van me gestolen. Onlangs kwam ze op mysterieuze wijze bij me terug. Nu gaat ze mee tijdens mijn 50 YEARS ON STAGE jubileum tournee… Het bijzondere verhaal van: THE GRETSCH!


The Stones vs The Beatles battle

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, via de beste songs van deze iconen uit de popmuziek. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd. Koop uw kaart voor het Stonesvak, Beatlesvak of het neutrale vak! Met o.a. gitaarvirtuoos Harry Sacksioni, Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

Harry Sacksioni speelt in het seizoen 2023-2024 twee verschillende tournees: zijn soloprogramma 50 jaar On Stage – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… en de succesreprise van THE STONES vs THE BEATLES BATTLE!

Aankomende optredens:
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD
 • 26 okt
IJSSELSTEIN