Skip to content

Speellijst Harry Sacksioni

1 januari 1900

Harry Sacksioni speelt twee verschillende tournees: zijn soloprogramma 50 jaar On Stage – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… en de succesreprise van THE STONES vs THE BEATLES BATTLE!

Tournee 50 jaar On Stage – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen… (Solo)

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn 50 jaar optreed-jubileum met een nieuw solo programma plus de uitkomst van zijn gelijknamige anekdotenboek.

Hij kan het zelf bijna niet geloven, maar Harry Sacksioni is in de afgelopen vijftig jaar, toch echt ieder jaar op tournee geweest, in binnen- en buitenland! Een enorme prestatie. Neem daarbij het feit dat hij dat bijna ieder jaar deed met nieuw geschreven nummers, en het zal niemand verbazen dat dit jubileumprogramma rijkelijk gevuld is met hoogtepunten uit zijn rijke catalogus. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden.

Tournee THE STONES vs THE BEATLES BATTLE

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, via de beste songs van deze iconen uit de popmuziek. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd. Koop uw kaart voor het Stonesvak, Beatlesvak of het neutrale vak! Met o.a. gitaarvirtuoos Harry Sacksioni, Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

Aankomende optredens:

(Klik hier voor de volledige tourlijst, incl. optredens in het verleden)

februari 2023
  • 24 feb (20:15)Harry Sacksioni - 50 jaar On Stage (Solo)WASSENAAR Theater Warenar
maart 2023
  • 17 mrtHarry Sacksioni - 50 jaar On Stage (Solo)HELMOND Cacaofabriek
mei 2023
  • 13 mei (17:00)Harry Sacksioni - SpecialGROOTSCHERMER Museum Nic JonkSPECIAL: met Paul van Vliet
  • 20 mei (20:00)Harry Sacksioni - 50 jaar On Stage (Solo)KRIMPEN AAN DE IJSSEL Theater De Tuyter
juni 2023

Harry Sacksioni – 50 jaar On Stage – Dat kunnen ze allemáál wel zeggen…


The Gretch

Vijftig jaar geleden werd deze beauty van me gestolen. Onlangs kwam ze op mysterieuze wijze bij me terug. Nu gaat ze mee tijdens mijn 50 YEARS ON STAGE jubileum tournee… Het bijzondere verhaal van: THE GRETSCH!


The Stones vs The Beatles battle

Aankomende optredens:
 • 04 feb
DRONTEN
 • 08 feb
GOUDA
 • 10 feb
ZALTBOMMEL
 • 11 feb
RODEN
 • 17 feb
AMSTELVEEN