Skip to content

TV Gelderland: Top in Gelderland

17 september 2007

Rob Kleijs en Eric Schuurman

Rob Kleijs en Eric Schuurman presenteren in de eerste week van september, maandag 3 tot en met vrijdag 7 september, vijf speciale tv-shows rond de Top 100. Uiteraard programma’s met lekker veel optredens. Verrassende covers van Gelderse classics, unieke beelden uit een ver popverleden, mooie verhalen en spraakmakende muzikale gasten.

Iedere uitzending kent een hoofdgast die optreedt en geïnterviewd wordt. Daarnaast spelen jonge, talentvolle bands een nummer uit de Gelderse Top 100 en voorzien ze die klassieke hits van een nieuw jasje. In de rubriek ‘Eéndagsvlieg’ komt een aantal nummers aan bod dat in de hitparades hoog eindigde, maar voor de uitvoerenden bleef het dan bij het éénmalige succes. Gelderse ‘One hit wonders’ met een bijzonder verhaal. Aan de bar ontvangt Rob artiesten waarvan we ons allemaal afvragen: hoe zou het toch zijn met…? Verder beeldfragmenten van nummers uit de Top 100 en Eric onderneemt een heel speciale speurtocht naar misschien wel de bekendste rocker in de provincie die een erg teruggetrokken bestaan leidt. De spanning wordt natuurlijk naar de laatste uitzending toe steeds groter: wie eindigt uiteindelijk als nummer 1 in de Gelderse Top 100 !? Kortom een heel gevarieerd popspektakel dat u zeker niet mag missen.

Harry Sacksioni is maandag 3 september hoofdgast en in de studio voor de opnamen die op dinsdag 4 september worden uitgezonden. Naast hem zijn Clemens van de Ven en Nienke Deiters te gast in de studio.

TV Gelderland 04 september 2007

Aankomende optredens:
 • 06 dec
WAGENINGEN
 • 07 dec
DRACHTEN
 • 04 jan
VENLO
 • 05 jan
MEPPEL
 • 06 jan
NIJMEGEN