Skip to content

Uitzending optredens Harry en Mike

12 oktober 2009

Knoop in je zakdoek

Op 30 oktober was Harry op televisie te zien in een masterclass die hij heeft gegeven aan Mike, een jongen met een verstandelijke beperking. De masterclass was onderdeel van de een achtdelige serie in het programma Knoop in je zakdoek over verstandelijk beperkten met een uitgesproken talent. De aflevering is hier terug te kijken. De herhaling wordt uitgezonden op 15 november 2009 (16.30 Ned 2)

Harry en Mike met het Metropole Orkest

Samen met Mike speelt Harry op dinsdag 24 november in koninklijk theater Carré samen met het Metropole orkest het nummer So Lonely van The Police. Xander de Buisonjé zal hierbij de zangpartij voor zijn rekening nemen. Dit optreden is onderdeel van het ‘Knoop in je zakdoek Gala’ en is het vervolg van de masterclass die Harry met Mike deed. Tijdens deze avond zullen alle masters die aan de Knoop in je zakdoek-serie hebben meegedaan optreden met hun ‘leerlingen’.
Het mooie van de opzet van deze avond is dat niet alleen de leerlingen, maar ook de masters allemaal ook een handicap hebben. Ze zullen namelijk iets doen wat ze normaal niet of nauwelijks doen. Zo gaat pianist Cor Bakker zingen en is de handicap van Harry het bespelen van de electrische gitaar in een popbezetting.


De ‘Making of’ van dit bijzondere optreden vanuit Carre wordt uitgezonden op zondag 20 december om 16.30 uur op Ned 2.
Het Gala-optreden zelf wordt uitgezonden op woensdag 23 december 21.25 uur op Ned 1.
De trailer voor het Knoop in je zakdoek gala is hier te zien.Aankomende optredens:
 • 21 apr
DRIEL
 • 10 mei
UTRECHT
 • 11 mei
VOORBURG
 • 16 mei
VEENENDAAL
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE