Skip to content

Rockin’ Gelderland-portret voor de NL-Awards ingezonden

1 oktober 2007

De directie van TV Gelderland heeft ervoor gekozen om, uit alle televisieprogramma’s die deze regionale omroep dit jaar heeft gemaakt, het portret van Harry Sacksioni in te zenden voor de prestigieuze NL-Awards. De NL-Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste publieke regionale producties en een initiatief van de Stichting ROOS (Stichting Regionale Omroep Overleg en Samenwerking) om de kwalitatief hoogstaande producties van de publieke regionale omroepen meer onder de aandacht te brengen. Uit de inzendingen van alle regionale omroepen worden, per categorie, de nominaties bepaald door een deskundige jury en later de winnaars.

Het portret dat onderdeel vormde van een serie portretten van artiesten onder de titel ‘Rockin’ Gelderland’ werd gemaakt door Angelo Damen. Het werd uitgezonden 1 september en is ook nog te bekijken via het videoarchief van TV Gelderland. De uitreiking van de NL-Awards 2007 zal plaatsvinden op 13 februari 2008.

Naast deze special waarvoor Harry gedurende drie maanden door Angelo Damen werd gevolgd met de camera kun je in dat archief ook de uitzending terugzien van Harry’s soloprogramma ‘Stringdance’ dat eerder werd opgenomen in de Junushof in Wageningen en op 2e Paasdag werd uitgezonden.

Aankomende optredens:
 • 25 mei
WIJK BIJ DUURSTEDE
 • 01 jun
HEERENVEEN
 • 08 jun
GROOTSCHERMER
 • 11 aug
ROOSENDAAL
 • 24 okt
EMMELOORD